Logo-iiFitness-Home

Algemene Voorwaarden

iiFitness voorwaarden

In dit document zijn de voorwaarden van iiFitness beschreven. Als je gebruik maakt van onze faciliteiten verklaar je deze voorwaarden te accepteren. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op www.iiFitness.nl en op te vragen via de mail info@iiFitness.nl.

Deze versie van onze voorwaarden is geldig vanaf 1 januari 2022 tot er een nieuwe versie verschijnt.

Artikel 1: Begrippenlijst

aanvraag

Je kan alleen lid worden bij onze club, als je aanvraag wordt goedgekeurd. Een aanvraag doe je via www.iiFitness.nl

annuleren

Een tijdslot dat je hebt gereserveerd vrij geven, waarmee je de reservering ongedaan maakt.

barbell

Metalen staaf waar losse gewichten aan kunnen worden gehangen.

club

Onze organisatie, genaamd iiFitness.

credits

Het systeem waarmee je betaald voor het gebruik van onze club.

iiFitness

De naam van onze club.

lid

Een natuurlijk persoon welke na een aanvraag via de website is goedgekeurd om gebruik te maken van onze club.

medegebruiker

Een vriend, familielid of bekende van een lid die toegang krijgt tot de club tijdens een door het lid  gereserveerd tijdslot.

personal trainer

Een begeleider uit het iiFitness netwerk die leden persoonlijk begeleidt op het gebied van beweging, voeding en coaching.

power rack

Een kooi die je in staat stelt diverse oefeningen met een barbell veilig uit te voeren, ook wanneer je alleen traint.

reserveren

Om een tijdslot te kunnen gebruiken moet je deze eerst reserveren via de app.

schade

Het nadelige gevolg, zowel materieel als immaterieel, van een gebeurtenis in onze club.

spotter arms

Stalen veiligheidsarmen voor power racks

Artikel 2: Lid worden

iiFitness is een besloten club. Je kan alleen lid worden bij iiFitness als je aanvraag wordt goedgekeurd. Als je clublid wilt worden, doe je dat als volgt:

  1. Ga naar iiFitness.nl;
  2. Vul het contactformulier in;
  3. Een personal trainer van iiFitness neemt contact met je op voor een kosteloze kennismaking in onze club;
  4. Na de kennismaking kan je onze app downloaden voor je registratie. Als je de registratieprocedure hebt doorlopen krijg je 1 credit cadeau, je kunt hiermee 1 uur gratis sporten.
  5. Vanaf nu heb je toegang tot de app. Je kunt via de app credits kopen en tijdslots reserveren. Het is ook mogelijk om te sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Artikel 3: Kosten en betaling

iiFitness rekent geen inschrijfgeld en geen abonnementsgeld. In plaats daarvan, betalen leden voor de uren dat ze sporten. Wij geloven dat dit transparanter en eerlijker is dan een traditioneel abonnement. Betalen voor de uren doe je via de app met credits. Je kunt je credits opwaarderen in de app waar je na het kennismakingsgesprek toegang toe krijgt.

Artikel 4: Geldigheid Credits

Credits zijn 1 jaar geldig. Volgens de wet krijgen consumenten bij een aankoop op afstand 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je de koop van de credits dus ongedaan maken. Dat kan natuurlijk alleen als de credits nog niet zijn gebruikt.

Artikel 5: Een tijdslot reserveren of annuleren

Als je credits hebt gekocht, kan je via de app een tijdslot reserveren. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Een tijdslot dat je hebt gereserveerd en betaald is exclusief voor jou om te gebruiken. Gedurende dit tijdslot bepaal jij wat er gebeurt in de club. Uiteraard wel met inachtneming van onze huisregels en de Nederlandse wet. Je kunt via de aanwezige techniek zelf de muziek bepalen. Je bepaalt ook zelf of je alleen traint, of met vrienden, familie of bekenden. Een personal trainer inhuren behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt zo ver van te voren reserveren als je wilt, zolang je credits in de app hebt om de reservering te betalen. Annuleren kan tot 48 uur voor de aanvang van het betreffende tijdslot. Je kan maximaal 1 keer per week annuleren. Deze regels zijn nodig om er voor te zorgen dat de club niet onnodig gereserveerd staat, en alle clubleden op een prettige manier gebruik kunnen maken van het systeem om te reserveren.

Artikel 6: Vrienden /  Familie / bekenden meenemen

Het is toegestaan om medegebruikers mee te nemen om te sporten in jouw tijdslot. Wij moedigen aan dat je op deze manier de kosten onderling deelt.

De medegebruikers die je mee laat sporten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daar bedoelen we mee dat jij let op hun veiligheid maar ook op hun gedrag. Jij bent voor ons aansprakelijk indien zij schade aan de club of de bezittingen van de club veroorzaken. Als er schade is, hebben al onze leden daar last van. We willen daarom graag dat iedereen de club en de spullen uitsluitend gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Door anderen toegang te verschaffen tot de club verklaar je nadrukkelijk verantwoordelijk te zijn voor deze anderen tot zij de club weer hebben verlaten. Je zorgt er dus voor dat jouw medegebruikers de voorwaarden en regels naleven.

Artikel 7: toegang tot de club

De club is exclusief voor jou tijdens het door jou gereserveerde tijdslot. Wij maken gebruik van een digitaal slot om je toegang te verschaffen. Je kunt gedurende jouw tijdslot de deur ontgrendelen met je smartphone via onze app, of contact met ons opnemen via Whatsapp op

06-40895919 zodat wij de deur voor jou kunnen openen.

De club is voor onze leden en we willen al onze leden een prettige ervaring bieden. Het is daarom noodzakelijk dat je de club verlaat voor jouw tijdslot voorbij is. Je laat de club achter zoals je hem hebt aangetroffen: Schoon en met alle apparatuur op de plek waar het hoort. Als je de club niet op tijd verlaat, of niet schoon achter laat, brengen we je 2 credits in rekening. Als je de club niet schoon of netjes aantreft horen we het graag direct van je zodat we actie kunnen ondernemen.

We hebben een route in onze club gecreëerd waardoor je na jouw tijdslot in de sportruimte, via de uitgang langs de doucheruimte komt. De tijd die je nodig hebt om te douchen gaat dus niet van je sporttijd af.

Artikel 8: Aansprakelijkheid

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je uitleg over de apparaten die je kunt gebruiken voor jouw trainingen. Wat we niet kunnen veranderen is dat je met sporten altijd het risico loopt om je te bezeren of blesseren. Tenzij je een begeleid programma volgt bij een van onze personal trainers, is er geen begeleiding in onze club. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de manier waarop je sport. Wij staan er op dat je jouw eigen veiligheid bewaakt. Gebruik niet meer gewicht dan je aankunt, gebruik de apparaten zoals ze bedoeld zijn en zorg er voor dat je veilig sport. Als je met een barbell traint zorg je er dus altijd voor dat je in of bij het power rack traint, en de spotter arms zo instelt dat jij niet in een gevaarlijke situatie terecht kunt komen.

Als je geen ervaring hebt met sporten met sportschool apparatuur, dien je gebruik te maken van de diensten van een van onze personal trainers.

Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle materiële en immateriële schade en gevolgen van schade of blessures die je oploopt in onze clubs. iiFitness is dus niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk hiervoor.

Artikel 9: Klachten

Wij willen iedereen een prettige sport ervaring bieden dus als je niet tevreden bent horen wij het graag via info@iiFitness.nl of in een mondeling of chatgesprek via Whatsapp 06-40895919.

Artikel 10: Persoonsgegevens en privacy

Om jouw aanvraag om lid te worden te kunnen beoordelen vragen we persoonsgegevens bij je op. We verwerken deze gegevens zoals wordt voorgeschreven in de wet (AVG).  Om onze leden en onze club te kunnen beschermen gebruiken wij zichtbare en onzichtbare video- en audio toezichtapparatuur. Het toezicht is beperkt tot de sportruimte, in de overige ruimtes zoals de kleedkamer, het toilet en de douche is uiteraard geen toezichtapparatuur aanwezig.

Artikel 11: Toepasselijk Recht

Op deze voorwaarden en alle overeenkomsten met iiFitness, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.