Logo-iiFitness-Home

Fit de zomer in

Vrouw-fit-in-de-zomer-iiFitness

Speciaal programma van 10 weken om je lichaam en geest klaar te maken voor de zomer.

Over een aantal weken staat de zomer voor de deur. De winterjassen gaan naar zolder en de tijd breekt aan om je huid wat zonlicht te gunnen. Voor veel mensen een confronterend moment!

Als jij de beste versie van jezelf wilt tonen in de zomer, is het nu al tijd om te beginnen met een effectief programma.

Ons traject

iiFitness-exclusieve-prive-sportclub

Exlusief en persoonlijk

In ons intensieve traject van 10 weken zorgen we dat je met de juiste begeleiding een enorme vooruitgang boekt in je fysieke fitheid. Een welbekend en wetenschappelijk onomstotelijk gevolg daarvan is dat je ook mentaal een enorme boost krijgt! Samen met een personal trainer start je een speciaal voor jou samengesteld sport en voedingsprogramma. We combineren inspanning, rust en de juiste voeding om een geweldig resultaat te behalen.

Privé trainingen

Tijdens de trainingen is de hele sportclub voor jou. Er zijn dus geen andere mensen aanwezig die apparaten bezet houden of jou op een negatieve manier afleiden van je doel. De oefeningen die je tijdens het programma doet worden grondig en tot in perfectie aangeleerd door de personal trainer tijdens de begeleide sportlessen. Je kan er voor kiezen om tijdens de onbegeleide trainingen  je vrienden of familie mee te nemen. Jullie hebben dan de hele club voor jezelf en dat kost niets extra.

Kosten

Het traject bestaat uit 10 weken. Tijdens deze 10 weken sport je iedere week 3 uur in onze exclusieve privé club. Iedere week een uur met fysieke begeleiding en 2 uur met digitale begeleiding. We bieden dit intensieve traject tijdelijk aan voor € 100,00 per week.

Garantie op resultaat

Niet alleen garanderen wij dat je tijdens deze 10 weken indrukwekkende resultaten boekt, waarmee jij zelfverzekerd de zomer in kan, we geven je ook voor de langere termijn wat mee. We delen tijdens het traject veel belangrijke kennis over sporten en voeding en je krijgt het hele programma dat speciaal voor jou is samengesteld van ons mee. Zo hou je voor altijd een naslagwerk waar je op terug kunt vallen.

Omdat onze ruimte slechts door 1 persoon of groep tegelijk gebruikt kan worden is er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Twijfel daarom niet en vul hieronder je naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met jou op.