Logo-iiFitness-Home

Personal Training Roosendaal

Ben je op zoek naar personal training in Roosendaal? iiFitness biedt personal training aan in een luxe, moderne en exclusieve sportclub in Roosendaal.

ersonal Trainer Roosendaal

Mitchel

Ik ben Personal trainer bij iiFitness. Van jongs af aan heb ik al een passie voor sporten. Het begon met voetballen en wedstrijdzwemmen, later ben ik krachttraining gaan doen. Na de middelbare school heb ik gekozen voor een actief beroep bij de Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht. Daar heb ik 12 jaren gewerkt en meerdere functies gehad als instructeur en begeleider o.a. bij het opleiden van nieuw personeel. Ik heb daar de studie voeding en diëtetiek gedaan waarna ik ben begonnen met het geven van persoonlijke begeleiding voor sporten en voeding. Ik ben daarna ook hardloopwedstrijden en triatlons gaan doen.

Zoals je kan lezen beschik ik over ruime ervaring met sporten, kennis van voeding en het begeleiden van mensen om hun doelen te behalen. Ik volg altijd de ontwikkelingen in de sport en voedingswereld om mijn klanten van actueel advies te voorzien. Neem contact met mij op via een van de onderstaande opties zodat we samen kunnen bepalen hoe ik jou kan helpen!

  1. Vul het contactformulier in;
  2. Een personal trainer van iiFitness neemt contact met je op voor een kennismaking en uitleg in onze club;
  3. Als je besluit om een personal training traject bij ons aan te gaan stelt onze personal trainer een programma op dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Jouw doelen worden in kaart gebracht en we bespreken met jou welke begeleiding daar bij past.

        Er zijn verschillende pakketten en trajecten waar je uit kan kiezen. Een losse les in plaats van een traject is ook mogelijk. Op dit moment is ons 10 weken programma fit de zomer in  het meest populaire traject. De kosten van dit traject kan je vinden op deze pagina.

 

iiFitness Roosendaal

Personal training

Privé sporten